ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΑΟΠ Κηφισιάς και Κώστας Χριστοφιδέλης μαζί μέχρι το 2026

Ο Αθλητικός Όμιλος Πετοσφαίρισης Κηφισιάς ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Κώστα Χριστοφιδέλη για 2 ακόμα χρόνια. Έτσι θα επιτυχημένος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο των «κυανόλευκων» μέχρι και το 2026, με τη διοίκηση της ομάδας να αναγνωρίζει το έργο του.
Την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε ο Κώστας Χριστοφιδέλης οδήγησε την Κηφισιά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 5η θέση της Volley League, η οποία της εξασφάλισε και τη συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και συγκεκριμένα στο Challenge Cup.
Ο Κώστας Χριστοφιδέλης με αφορμή την ανανέωση της συνεργασίας του με την Κηφισιά δήλωσε: « Η διοίκηση της Κηφισιάς μου έδειξε εμπιστοσύνη ανανεώνοντας τη συνεργασία μας για ακόμα 2 χρόνια. Το να βρίσκομαι στο “τιμόνι” της Κηφισιάς και τα επόμενα χρόνια είναι κάτι που επιθυμούσα και εγώ και είμαι χαρούμενος που συνεχίζουμε μαζί».
Στη συνέχεια ο τεχνικός της Κηφισιάς επισήμανε: « Σίγουρα για τη νέα περίοδο θέτουμε τον πήχη πιο ψηλά. Μετά από δύο αρκετά δύσκολα χρόνια έχουμε πλέον αποκτήσει τις βάσεις για να το κάνουμε. Ασφαλώς, για να το πετύχουμε αυτό, πέρα από την αγωνιστική υπέρβαση, θα χρειαστεί και η διοίκηση να συνεχίσει τις προσπάθειές της για αύξηση του μπάτζετ αλλά και της περαιτέρω βελτίωσης σε θέματα οργάνωσης.
Σίγουρα περιμένουμε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάθε παιχνίδι, κάθε σετ θα είναι σημαντικό για την τελική κατάταξη. Είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει να δουλεύει πολύ. Θέλω να παρουσιάσουμε μία ομάδα με συνοχή, ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο και ποιότητα στο παιχνίδι της. Πάνω από όλα όμως θέλω να είμαστε υγιείς για να διεκδικήσουμε τους στόχους μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο Challenge Cup. Η Ευρώπη αποτελεί μία μεγάλη πρόκληση και θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω τη νέα χρονιά. Είναι μία τεράστια εμπειρία για την Κηφισιά η συμμετοχή της σε ευρωπαϊκή διοργάνωση».

Related Articles

ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ